banner head

Játssz Te is gyermeknapi nyereményünkért és idén vakációzzatok Gyopárosfürdőn
az Alföld Gyöngye Hotelben!

 

Vegyél részt Te is játékunkon 2018. május 17. és 23. között, hogy megnyerhesd a 2 imádnivaló Octi plüss, vagy a 2 db Schülke termékekből álló ajándékcsomagunk egyikét. Sőt, ha rád mosolyog Fortuna, akkor akár játékunk fődíja is a tiéd lehet, egy 2 éjszakára és két személyre szóló ajándékutalvány a gyopárosi Alföld Gyöngye Hotel*** superior és Konferenciaközpontba!

 

A szálloda mindössze 800 méterre található a három kül- és négy beltéri medencével, szaunavilággal és wellness részleggel is rendelkező Gyopáros Gyógy-, Park- és Élményfürdőtől! Azonban, ha ezt a távolságot nem szeretnéd gyalog megtenni, akkor felpattanhatsz az Orosháza főtere és a fürdő főbejárata között közlekedő Dotto vonatra, a gyerekek nagy kedvencére, mely a szálloda előtt is megáll. Amíg a kicsik pancsolnak a szülők is feltöltődhetnek, hiszen a fürdő wellness részlegében található a régió legjobb szauna-szolgáltatása, a 10 kabinos szaunapark lenyűgöző adottságait kihasználva pedig a fürdő minden hétvégén különleges szauna szeánszokat tart.

 

banner content

 

Persze nem csak a fürdő, hanem a szálloda is számtalan lehetőséget kínál mind a pihenésre, mind az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. A szálloda közvetlen szomszédságában, egy 50 hektáros ősparkban található Alföld Gyöngye Kalandpark 800 méter hosszú, csúszóelemekkel ellátott ügyességi pályája igazi kihívásokat tartogat az adrenalin szerelmeseinek is. A dél-alföldi régió egyik legcsaládszeretőbb szállodája méltán büszke játszóházára, ahol a csöppségek nem csak számtalan kreatív és mozgásra ösztönző játékot próbálhatnak ki, de akár kedvenc mesefilmjeiket is megnézhetik. Ha pedig a kicsik és nagyok együtt szeretnének kikapcsolódni, akkor bátran használhatják a szálloda billiárd-, pingpong- vagy csocsóasztalait. Aki pedig a valóban aktív kikapcsolódás szerelmese, az béreljen kerékpárt és fedezze fel két keréken a környéket.

 

További információ a nyereményjátékunk főnyereményét biztosító Alföld Gyöngye Hotel*** superior és Konferenciaközpontról:
www.alfoldgyongye.hu

Ha neked is megjött a kedved, hogy idén a gyopárosi Alföld Gyöngye Hotelben vakációzzon a család, akkor keresd fel Facebook oldalunkat és vegyél részt nyereményjátékunkban!

www.facebook.com/minidoktor

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!