Legyen szó kisebb sérülésből szerzett hegről vagy nagyobb terjedelmű műtéti hegről, egy biztos, az ember nem viseli szívesen egy fájdalmas élmény emlékét a bőrén. Aktuális cikkünkben bemutatjuk a Cica-care szilikongél kötszert, melynek viselése az esetek 90%-ában hatásosan kisimítja a hegeket. Hegkezelés professzionális hegkezelő szilikon tapasz segítségével!

 

hegkezelő szilikon tapasz

 

Cicacare az egyedülálló hegkezelő tapasz

 

A Cica-care orvosilag bizonyítottan az esetek mintegy 90%-ában hatékonyan szünteti meg a heg vonalának kiemelkedését, halványítja és puhítja a vörös, kiemelkedő hegeket, akár régiek, akár új keletűek. A hegkezelő termék nemtől és kortól függetlenül mindenki számára hatásos megoldást nyújthat a kellemetlen bőrhibák megszüntetésére.

A Cica-care használata csökkenti a pattanások okozta acne hegeit, valamint a bárányhimlő okozta bőrhibák halványításában is megoldást nyújthat. A császármetszés okozta vágási heg kisimításában is segíthet. Égési sérülés által keletkezett bőrhibákat lágyítja és megszűntetheti.

A Cica-care szilikon tapasz rendkívül gazdaságos, mivel egy szilikonlapot 40 alkalommal újra lehet használni. Hordása rugalmas és kényelmes. A szilikongél kötszer több méretben is kapható.

Neked is van olyan heged, aminek az állapotán szeretnél javítani? Add le a rendelésed a Medipack.hu-n és akár már másnap elkezdheted a Cica-care-t használni a hegkezeléshez.

 

Hegkezelő szilikon tapasz császár metszés után

 

Miért ajánljuk a Cica Care szilikon tapaszt?

 

  • Vékony, alakítható, rugalmas szerkezetű
  • Kényelmes, nem zavaró érzés
  • Akár 40 alkalommal is használható
  • Egyszerűen fájdalommentesen eltávolítható tapasz.
  • Költséghatékony a többszöri használat miatt
  • Régi és új sebekre is hatékonyan használható

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!