Legyen szó előre tervezett műtétről, vagy a szülésre való felkészülésről, egy biztos, érdemes már jóval előre felkészülni a kórházban töltött időre. Jó hírünk van! A MediPack már előkészítette Önnek azt a csomagot, amivel érdemes rendelkeznie, hogy megkönnyítse a kórházban töltött napjait.

 

Szülészeti előkészítő csomag: 

 

Összeválogatott szülészeti csomag a Medipack webshopban

 

Nem sok kismamának van kedve a szülésre való felkészülés során nagy pocakkal boltról boltra rohangálni, éppen ezért érdemes beszerezni a MediPack által összeállított Szülészeti előkészítő csomagot. A csomag tartalmaz minden olyan kulcsfontosságú terméket, melyeket nem szabad otthon hagyni a kismamáknak.

 

Mit tartalmaz a szülészeti csomag?

A kórházban töltött idő alatt az első és legfontosabb a megfelelő higiénia. Éppen ezért a csomag tartalmaz egy Octenisan Wash Lotion antibakteriális testlemosó oldatot, illetve egy Desmanol Pure kéz- és felületfertőtlenítőt. 

 

Az Octenisan Wash Lotion 99.9%-os hatékonyságot biztosít az MRSA ellen. A szappanmentes termék bőrápoló hatása mellett, kiválóan alkalmas bőr és nyálkahártya kezelésére. Szinezék és illatanyag mentes. Javasolt császármetszés, vagy természetes úton történő szülés előtti mosakodásra.

 

A Desmanol Pure széles antimikrobiális hatásspektruma révén megfelelően fertőtleníti a bőrt. Kiválóan alkalmas a kéz fertőtlenítésére olyan helyzetekben, amikor nincs idő vagy lehetőség kézmosásra. Innovatív összetételének köszönhetően kíméli és védi a bőrt. Színtelen, szagtalan és gyengéd a bőrhöz.

Ez a két termék megfelelő védelmet nyújthat a kórházi fertőzések elkerüléséhez. Egyéb higiéniai termékek, melyeket tartalmaz a csomag: egy fogmosó készlet, nedves toalettpapír, WC ülőke letakaró, 10 db-os zsebkendő csomag, valamint egy fülpiszkáló és egy vattakorong.

 

A kismama komfortérzete érdekében tartalmaz egy eldobható bugyit, 10 db szülés utáni betétet, 24 db eldobható melltartóbetétet. Az étkezéshez tartalmaz evőeszköz készletet, szívószálat, az alváshoz pedig füldugót.

 

A csomag az apukáknak is kedvez, mivel tartalmaz egy darab apás szülészeti szettet.

 

Műtéti előkészítő csomag:

 

Medipack webáruház által előre összekészített műtéti csomag korházi kezelésekhez

Egy műtétre való készülés során az ember sok stressznek van kitéve. A műtéti csomag beszerzésével legalább az előkészület egy kisebb feladatával nem kell foglalkoznia, amennyiben beszerzi a MediPack műtéti csomagját. A műtéti csomag tartalmaz minden olyan terméket, melyre szüksége lehet a kórházban.

 

Mit tartalmaz a műtéti előkészítő csomag?

 

A kórokozók távoltartása érdekében, a csomag tartalmaz egy Octenisan Wash Lotion antibakteriális testlemosót, egy Desmanol Pure Kézfertőtlenítőt, valamint egy Octenisept sebgélt, mely segíthet a műtét utáni sebkezelésben.

 

Az Octenisept sebgél összetételének köszönhetően nedvesen tartja a sebet, különleges réteget képez rajta, amely megvédi a kórokozóktól. Színtelen, így nem hagy semmiféle foltot. Terhesség és szoptatás alatt is használható, jódmentességének köszönhetően jódérzékenyek és kisgyermekek is használhatják.

 

A hétköznapi feladatok elvégzéséhez tartalmaz egy fogmosó készletet, nedves toalettpapírt, WC ülőke takarót, zsebkendőt, fülpiszkálót, illetve vattakorongot.

A komfortos bentléthez az evőeszköz készlet, a szívószál, illetve a füldugó járul hozzá.

 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!