Ebben a cikkünkben olyan termékeket mutatunk be Nektek, amelyek valóban nagyban segítenek a császármetszés utáni seb gyógyulásában. Császármetszés során az anya szervezete teljesen más hatásoknak van kitéve, mint hüvelyi szülés esetében. Ebből kifolyólag az felépülés alatt szintén más folyamatokon megy keresztül a szervezet.

 

Mivel a császármetszés egy hasi műtétnek tekinthető, így az egyik legfontosabb feladat, hogy a műtéti heget megfelelően kezeljük. 

 

A kötszer rendkívül fontos eleme a műtéti seb megfelelő gyógyulásának

 

Az egyik legfontosabb eleme a műtéti seb gyógyulásának a megfelelő kötszer használata. A hagyományos kötszereket naponta cserélni kell a császármetszés után, ezzel ellentétben a Opsite Post-Op Visible modern kötszer akár 7 napig is, vagy a varrat szedésig a seben hagyható, ami jelentősen megkönnyíti a császármetszés seb gyógyulását.

Az Opsite Post-Op Visible modern kötszer használata esetén jóval kisebb a fertőzés kockázata. Egy kötözés során a sebbe bármilyen kórokozó bejuthat, amennyiben a fertőtlenítés és a higiénia nem megfelelő, akár el is fertőződhet. 

 

 Opsite post op visible kötszer rétegei

 

Az Opsite Post-Op Visible méhsejtszerű szerkezete arra szolgál, hogy a kötszeren található lyukakon keresztül a seb jól ellenőrizhető. Az orvos ellenőrizni tudja, hogyan gyógyul a seb és láthatja a váladék mennyiségét is.

A méhsejtszerű szerkezetet egy rendkívül modern filmréteg fedi. Ez a réteg biztosítja a bakteriális védelmet, vízhatlanságának köszönhetően pedig kismamaként is  kényelmesen zuhanyozhatunk. Annak ellenére, hogy a filmréteg semmit nem enged be a sebbe, a sebből átengedi a keletkezett párát, így semmiképpen sem pállhat be a seb.

A kötszer puha és rugalmas, így viselése nem okoz kellemetlen érzetet.

Fertőtlenítés: Octenisept, a legkényelmesebb megoldás


Sebfertőlenítés esetén nem csak a hatékonyság, de a kényelmes használat is nagyon fontos szempont. A felépülés akkor a leggyorsabb, ha igyekszünk minden felesleges stresszt elkerülni, de valljuk be, szülés után ez egy igen nehéz feladat. Ezért fontos, hogy egy kényelmesen, gyorsan használható sebfertőtlenítőt használjunk. Az Octenisept spray, kényelmes kialakítása mellett, színtelen, jódmentes és megfelelően fertőtlenít. Egyszerű használata a segítőkész apukáknak sem okoz gondot.

Az Octenisept fertőtlenítő spray megfelelő köldökcsonk ápolására egyaránt, így az egész család biztosan hasznát veszi. Jódmentessége miatt, kisgyermekeknél is nyugodtan használható.

 

A szép heggyógyulás érdekében használj Octenicare regeneráló krémet.

Az Octenicare regeneráló krém táplálja a már hámosodó császármetszés utáni heget. Megvédi a bőrt a nedvességtől és egyben gátolja a szagképző kórokozókat. Az Octenicare az Octenisept-hez hasonlóan szín és illatanyag mentes. Panthenol tartalmának köszönhetően hidratál és elősegíti a bőr regenerációját, simaságot és rugalmasságot biztosít. A termékben található bisabolol gyulladásgátló és bőrnyugtató tulajdonságú, így megfelelően gondoskodhatsz a heged gyógyulásáról. 

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!