Biztosan küzdöttél már te is a száraz, kirepedezett bőrrel az őszi, téli időszakban. Ilyenkor viszket, húz, és fáj a bőrünk felszíne, a kicsit sem esztétikus kinézet pedig sajnos szintén velejárója a kézszárazságnak.

 

A száraz bőr megszüntetéséhez kívülről és belülről is hidratálnod kell a szervezetedet.

 

A belső hidratáláshoz elengedhetetlen a kellő mennyiségű folyadékbevitel. Fontos, hogy ne csak akkor igyál amikor szomjas vagy. Ha gyakran elfelejtesz kellő mennyiségű folyadékot inni érdemes beszerezned egy olyan kulacsot, amit reggel kikészíthetsz magad mellé a munkában, vagy magaddal tudsz hordozni egész nap. Amennyiben így is elfelejted a folyadékbevitelt érdemes letöltened olyan telefonos applikációt, ami óránként küld neked értesítőt.

 

Külső hidratáláshoz a legjobb megoldás jó hidratálókrém használata. Kend be vele a kezd akár 4-5 alkalommal minden nap, így megelőzheted a kiszáradást. Amennyiben már csak kezelni tudod a problémát az Octenicare regeneráló krém a segítségedre lehet.

 

Kép1

 

Miben is rejlik az Octenicare ereje? A különleges összetételében.

Három olyan hatóanyagot tartalmaz, amik biztosan segítenek a kirepedezett bőr kezelésében.

  • Panthenol: Hidratál, elősegíti a bőr regenerációját. Simaságot és rugalmasságot biztosít.
  • Bisabolol: Gyulladásgátló hatása van és nyugtatja a bőrt.
  • Oktenidin: Fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkező hatóanyag.

Az Octenicare színező és illatanyag mentes, így valóban csak a legszükségesebb anyagok vannak benne, amik a gyógyuláshoz elengedhetetlenek. 50 ml-es kiszerelésben szerezheted be a patikákból vagy megrendelheted webshopból.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!