Az Allegro Kft.-nek idén is lehetősége volt kivonulni a Magyar Védőnők Egyesületének 2021-es konferenciájára. Az elmúlt egy év után felüdülés volt számunkra végre személyesen is találkozni és meghallgatni a védőnők tapasztalatát termékeinkről.

 

A képen szöveg látható

Automatikusan generált leírás

 

 

A konferencián számos rendkívül érdekes előadást hallhattunk, neves orvosoktól és elkötelezett védőnőktől. Többek között szó volt a korszülés okairól, a kismamák helyes és kielégítő táplálkozásáról, a csecsemők megfelelő táplálásáról. Szó volt a fényvédelem fontosságáról és a melanóma megjelenéséről, amely egy rendkívül aktuális téma.
Az Allegro Kft. elhivatott abban, hogy olyan termékeket kínáljon a kismamák számára, melyek hatásosak és korszerűen segítenek a szülőknek a legtöbb felmerülő probléma elhárításában.


Legfőbb termékeink:

 

A képen ruházat látható

Automatikusan generált leírás

 

Opsite Post-Op Visible – a császármetszés kötszere:
Az Opsite Post-Op Visible modern kötszert úgy tervezték, hogy a kismamáknak a császármetszés utáni időszakot megkönnyítse és komfortosabb érzetet biztosítson.
Miben más mint a hagyományos kötszer?

  • Akár 7 napig a seben hagyható. Egy kismamának a császármetszés utáni időszak rendkívül kritikus. Fontos, hogy kényelmesen érezhesse magát. Az Opsite
  • Pots-Op Visible használatával nem kell minden nap átkötözni a császármetszés sebét.
  • Vízhatlan. A termék használatával a kismama zuhanyozhat. Egy frissítő zuhany nyugtató és energizáló hatással bír.
  • Hagyja szellőzni a sebet. Lyukacsos szerkezetének köszönhetően a seb gyógyulási folyamata nyomonkövethető, így időben észrevehető az esetleges komplikáció és a seb szétnyílása.
  • Hippoallergén ragasztó segít, hogy a kötszer a helyén maradjon. Így azok a kismamák is használhatják, akik érzékenyek az egyes ragasztókra.

 

A képen fű, személy, kültéri, gyermek látható

Automatikusan generált leírás

 

Octenisept Sebkezelő Gél – utókezelés
Miután eltávolítható a császármetszés hegéről a kötszer, utókezelésként ajánlott az Octenisept Sebkezelő Gél használata.

  • A termék különleges összetételének köszönhetően optimálisan nedvesen tartja a sebet és egy védőréteget képez azon, hogy megfékezze a baktériumok bejutását a sebbe. Ez a védőréteg a kórokozókat már a gélben hatástalanítja, ily módon véd a gyulladásoktól, segíti és gyorsítja a seb gyógyulását.
  • Jódmentes, így kisgyermekeknél is használható.

 

Az újszülött kezelésére:

A képen beltéri, személy, baba, kéz látható

Automatikusan generált leírás

 

Octenicare regeneráló gél
Az Octenisept egy jódmentes antiszeptikum, melyet az újszülöttek köldökcsonk fertőtlenítésére érdemes alkalmazni. A köldökcsonk megfelelő leszáradásához elengedhetetlen a baktériummentes környezet, ebben segít az Octenisept. A kezelés során fontos odafigyelni, hogy a terméket nem közvetlenül a köldökcsonkra fújja a kismama, hanem egy fülpálcika segítségével kenje körbe azt. A terméket egyéb sérülések fertőtlenítésére is lehet alkalmazni, legyen az egy kiránduláson szerzett horzsolás vagy egy konyhai vágási sérülés. Kompakt spray-s kivitelezése az egyszerű használatot biztosítja, az 50ml-es kiszerelésű termék pedig bárhova magunkkal vihető.

 

Copy of Octenisept összehasonlító

 

Octenicare regeneráló gél
Az Allegro Kft. Minidoktor.hu kismamáknak szóló közösségi oldalán már összegeztük, hogy miért is érdemes Octanicare-t használni a kisgyermekek pelenkázása során. Az Octenicare három rendkívül hatásos összetevővel segíti a pelenka kiütés kezelését.

  • Panthenol: Számos platformon olvashatunk a panthenol egyedülálló képességeiről. Rendkívüli módon hidratálja és regenerálja a bőrt, simaságot és rugalmasságot biztosít. A panthenol egyedülálló hatóereje abban rejlik, hogy a bőr természetes lipidstruktúrájához hasonló körülményeket képes utánozni. Ez azt jelenti, hogy ideiglenesen “helyettesíti” azt és jó irányba befolyásolja az egyensúlyt, ami alatt a bőr természetes regenerációja beindulhat.
  • Bisabolol: A bisabolol egy sokoldalú bőrjavító és nyugtató képességéről elismert kozmetikai hatóanyag, a kamilla illóolajának egyik meghatározó komponense. Az érzékeny, irritált vagy sebektől szenvedő bőr ápolására sikerrel használt összetevő. Csak néhány példa jótékony hatására: erőteljes gyulladáscsökkentő, véd az irritációk ellen, bőrnyugtató hatású.
  • Oktenidin: Az Oktenidin fertőtlenítő hatásával egészíti ki a fent említett két hatóanyagot. Hatásának köszönhetően megelőzhetőek a fertőzések.

 

A képen személy, fogkefe, kefe látható

Automatikusan generált leírás

 

Octenident szájöblítő oldat:
Kismamák esetében az egyik legfőbb kritérium a szájvizekkel szemben az alkoholmentesség. Az Octenident szájöblítő oldat alkohol és klórhexidin (ami felelős a fogak sárgásodásáért) mentesen biztosít friss és tiszta érzetet.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!