1. Vásárolj!
Vásárolj minimum kettőt a promócióban résztvevő termékeinkből!
2. Küldd be a blokkot!
Küldd el postai úton a vásárlást igazoló blokkot a 1045 Budapest, Berlini u. 47-49. címre.
3. Ha szerencséd van, tiéd lehet az egyik plüss figura a 20 db közül!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Találkoztál már a Minidoktor kedves segédjével, Octival?

Reméljük Ti is követitek Octi mindennapjait a Minidoktor Facebook oldalán, hiszen Ő egy imádnivaló kis polip, aki ott segít ahol csak tud. Hasznos tanácsaival segíti a szülőket és mókás kalandjaival varázsol mosolyt a gyerekek arcára.

Lepd meg csemetédet az Ő saját plüss Octijával.
Ehhez nem kell mást tenned, mint vásárolni legalább kettőt az Allegro Kft. által forgalmazott Schülke termékek közül, majd beküldeni a vásárlást igazoló blokkot postai úton a

1045 Budapest, Berlini u. 47-49. címre, legkésőbb 2018.május 31-ig. (LEZÁRULT!)
Nevedet, pontos címedet és telefonszámodat kérjük külön tüntesd fel a borítékban.
A legjobb pedig, hogyha elég gyors vagy, nem kell sorsoláson részt venned és izgulnod vajon a szerencsés nyertesek között vagy-e, hiszen elegendő minimum 2 terméket megvásárolnod az alábbiak közül és  garantáltan Tiéd a puha Octi plüss.

De siess, mert csak 20 újabb Octi érkezett hozzánk, így csak az első 20 beküldőhöz fog beköltözni ez a cuki plüsspolip.

Kampányunk lezárult! A blokkok beküldési határideje lejárt!

Termékeink, melyek megvásárlásával részt vehetsz akciónkban:

 • Sebkezelés

  Octenisept külsőleges oldat

  Az Octeniseptet alkalmazhatja a sebkezelés támogatására, illetve a sebgyógyulás elősegítésére irányuló ismételt, rövid távú fertőtlenítésre és az ujjközi gombás fertőzés ismételt, rövid távú támogató kezelésére.
  Hatóanyag:
  - oktenidin-dihidroklorid (1,0 g/100 g)
  - fenoxietanol (2,0 g/100 g)
  A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

  Bövebben +

 • Sebkezelés

  Octenisept sebgél

  Az Octenisept sebgél nedvesen tartja a horzsolásokat, sebeket, az enyhe égési sérülést, akár a napégést is. Hatékony védőréteget képez a baktériumok ellen, megóvja a sebet a fertőzésektől, elősegítve a természetes sebgyógyulást.

  Bövebben +

 • Fertőtlenítés

  Octenisan haj-és testlemosó

  Egy antimikrobiális haj- és testlemosó, melyet az MRSA (methicillin rezisztens Staphylococcus aureus baktérium, vagyis bizonyos antibiotikumokra rezisztens baktérium, mellyel szemben legjobban kézfertőtlenítéssel, illetve higiéniával lehet védekezni) szemben fejlesztettek ki. Az Octenisan a hozzáadott bőrápolónak köszönhetően kiválóan alkalmas bőrre és nyálkahártyára egyaránt.

  Bövebben +

 • Fertőtlenítés

  Mikrozid universal wipes

  Anyag-barát, gyors tisztító- és fertőtlenítő kendők alacsony alkohol tartalmú oldattal impregnálva. Dermatológiailag tesztelt, színezék és illatanyag mentes fertőtlenítő kiváló tisztító hatással.

  Bövebben +

 • Szájápolás

  Octenidol

  Antibakteriális szájöblítő oldat, a száj higiénikus ápolásához. A friss borsmenta ízű Octenidol az első olyan szájöblítő oldat, amely az egyedülálló octenidine hatóanyagot tartalmazza. Az antibakteriális oldat gyorsan és tartósan megakadályozza a baktériumok szaporodását és csökkenti újratermelődésüket. Hatékonyan véd a parodontitis és gingvitis ellen, ami segíti az MRSA kezelését.

  Bövebben +

 • Orrápolás

  Octenisan nazális gél

  Az Octenisan md nazális gél egy hidrogél, ami az orrüreg nedvesítésére, fizikai tisztításán keresztül dekontaminálására, valamint az orr nyálkahártyáján lévő sebek támogató kezelésére szolgál.

  Bövebben +

 • Sebkezelés

  Octenilin sebmosó oldat

  Kiváló a lepedékes, szennyezett és krónikus bőrsebek tisztítására, nedvesítésére és fertőtlenítésére. Az Octenilin sebmosó oldat kis felületi feszültsége miatt rendkívül jó nedvesítő képességgel rendelkezik, ezáltal kiváló tisztító hatást fejt ki a szövetfelszínen, még a nehezen hozzáférhető felületeken is, például a bőrrepedésekben (rhagas, fissura) és sebtasakokban.

  Bövebben +