A lábgomba megelőzése sportolóknak

Akik hajlandóak egészségük érdekében kimozdulni, azok még nagyobb veszélynek vannak kitéve. A sportlétesítmények zuhanyzóiban, uszodákban óriási nagy fertőzésveszélynek vagyunk kitéve. Nem mindig tudjuk kivédeni, hogy a kórokozókkal kapcsolatba kerüljünk. Sajnos még elég kevés sportintézmény, uszoda, wellness részleg rendelkezik manapság lábfertőtlenítő készülékkel, ez a nyugati országokban sokkal jellemzőbb.

Az úgynevezett atlétaláb rendkívül fájdalmas és még a mozgásban is korlátoz! Kialakulását jobb megelőzni!

De szerencsére van megoldás! Ha fertőzésveszélyes környezetben vagyunk, de nincs lehetőségünk lefertőtleníteni a lábunkat, akkor teremtsük meg magunknak.

Az Octenisept oktenidin-dihidroklorid és fenoxietanol tartalmú, vény nélkül kapható gyógyszer. Fertőtlenítő oldat, amely alkalmazható ujjközi gombás fertőzés ismételt, rövid távú támogató kezelésére. Az érintett területet reggel és este kell bepermetezni a készítménnyel. Alkalmazás után mindig hagyni kell a készítményt legalább 2 percig a kezelt területen a további eljárások elvégzése előtt. Az 50 ml-es kiszerelésű Octenisept ráadásul nagyon kis helyen elfér és gyorsan megoldható vele a lábunk fertőtlenítése sportolás, vagy uszoda használata után is.

 

 

Az octenisept külsőleges oldat oktenidin-dihidroklorid és fenoxietanol tartalmú,
vény nélkül kapható gyógyszer.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót,
vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!