A Jordan fogkefék széles skáláját kínálja, 4 különböző szintű sörte keménységgel (kemény, közepes, lágy, szuper lágy), mert fontos, hogy az igényeinknek legjobban megfelelő fogkefét válasszuk!

Fogkefék felnőtteknek:

  • Individual
  • Gum Protector
  • T42
  • Fresh Effect
  • Shiny White
  • V-Between
  • Classic V

 

how choose tb

 Jordan Individual fogkeféivel, egy új koncepciót alakítottak ki a szájápolás területén, melyben a funkcióra és a designra is összpontosítanak egy időben. A koncepció alapja az a tény, hogy mindenki a saját módján tisztítja a fogait, és különböző az ízlésünk a design és a színek tekintetében is.

Ezért az Individual fogkefék kétféle méretben kaphatóak, amelyek megfelelnek a különböző módon tisztított fogaknak. A különböző minták és színek pedig lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő fogkefét.

Ha az eddig használt fogkeféket túl keménynek találtad, javasoljuk a Jordan* egyedi visszahajló fejű technológiájával rendelkező T42, Gum Protector vagy a Click Teen fogkeféket. Ez az egyedi visszahajló rendszer meggátolja a fogak túl erős súrolását, így védi az ínyt a fogmosás közben szerezhető sérülésektől. A kattanó hang és pattanó érzés segít megtanulni, hogy milyen erősséggel mossuk fogainkat, a jövőben bármilyen nyelű fogkefét is használunk. Így védhetjük fogmosás közben fogainkat és ínyünket is a túlzottan erős súrolástól.

A fogorvosok véleménye is megoszlik a fogkefe sörte keménységét illetően. Vannak, akik a puha sörtéjű fogkeféket részesíti előnyben, hogy ne sérüljön ínyünk, de vannak, akik a kemény sörtére esküsznek. A Jordan fogkeféi ezért kemény, közepes, lágy és szuper lágy változatban is elérhetők.

A Gyermekek esetében a kis fogacskák kibújásától kezdődően fontos, hogy odafigyeljünk a szájhigiéniára. Az első fogaknál már fontos, hogy megtalűáljuk azt a fogkefét, melynek kialakítása megfelel a gyermekek (és a szülők) igényeinek. Amikor kiválasztjuk a fogkefét, figyeljünk arra, hogy jól illeszkedjen a gyerekek kezébe és szájába. Fontos szempont az is, hogy a kefe feje ne legyen túl nagy, és a sörték se legyenek túl kemények. Ezért minden Jordan gyermek fogkefe sörtéje szuper lágy, vagy puha, ahogy azt a fogorvosok is javasolják. Emellett fontos, hogy a markolat is illeszkedjen a kezekbe, hogy a gyermekek saját maguknak (és a szülők is segítségképpen) elérjenek vele minden fogacskát a szájüregben.

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!