mikrozid® AF liquid

Aldehidmentes alkohol alapú készítmény, felületek és gyógyászati eszközök gyors fertőtlenítése.

mikrozid

Termékleírás

Felhasználási terület: Használatra kész, azonnal felhasználható oldat. Széles mikrobiológiai hatásspektrum, azonnal hat a gyakorlat szempontjából fontos kórokozókra, a lehető legrövidebb behatási idő alatt (baktericid, gombák, vírusok (HIV, HBV). Szolid, friss illat. Gyorsan és maradéktalanul szárad. 

  • Egészségügyi intézmények felületeinek és berendezési tárgyainak alkoholos gyorsfertőtlenítésére és minden olyan területen, ahol fokozott a fertőzés veszélye és követelmény a rövid behatási idő. 

Összetevők: 100g oldatra vonatkozva: 25g etanolt (95%-os) és 35g 1-propanolt tartalmaz.

Figyelmeztetés:

  • Védőkesztyű használata javasolt.
  • Különösen alkoholérzékeny műanyagokat, mint pl. akrilüveg, nem szabad mikrozid® AF liquid-del kezelni. 
  • Az alkoholos fertőtlenítőszerek által okozott gyulladás- és robbanásveszély elkerülését szolgáló biztonsági szabályokat be kell tartai!
  • Gyermekek elől elzárva tartandó!

Használati útmutató: A mikrozid® AF liquid azonnal használható. Hígítás nélkül vigyük fel a tárgyakra és a felületekre úgy, hogy a fertőtlenítőszer a felületet vékonyan bevonja (40ml/m2). Alkalmazása maximum 50ml/m2. A felesleges oldatot szöszmentes ronggyal töröljük le. A kezelt felület rövid idő után teljesen megszárad.

Speciális tanácsok: Fertőtlenítőszerek alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!
Kérjük gondosan kövessen minden nemzeti tűz- és robbanásvédelmi előírást, amikor alkohol alapú fertőtlenítőszert használ.

A mikrozid® AF liquid-et keresse az octipontokban.

Allegro Kft.

 

 

 

logo 1 16113345 1381550658531021 6597152841439575217 o CD logo 2018 V3
 logo hu 13    
Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!