octenisept® hüvelyi applikátor


A hüvelyben előforduló bakteriális vagy gombás fertőzések esetén kényelmes megoldást nyújt az octenisept®hüvelyi applikátor.

Termékleírás


Miért is egyedülálló?

•   Hatékony mégis kíméletes: Az octenisept® külsőleges oldat egy olyan seb,- bőr,- és nyálkahártya fertőtlenítő oldat, amely nem tartalmaz jódot. A fertőtlenítő hatást az octenidin-dihidroklorid hatóanyag nyújtja, amely helyileg hat, így nem szívódik fel a szisztémás vérkeringésbe. Hatékony kórokozók széles spektruma ellen (baktériumok, gombák, lipofil vírusok, illetve hepatitis B).

•   Kényelmes használat: Az octenisept® applikátor rendkívül kényelmes megoldást nyújt a hüvelyi fertőzés kezelésére. Kompakt kivitelezésének köszönhetően csupán ki kell cserélni az octenisept® szórófejével és már használható is. A termék könnyen és diszkréten adagolja az oldatot, így optimálisan bevonja a hüvely falát. 

•   Bárki használhatja: A oktenidin hatóanyag molekuláris szerkezete miatt nem jut be a keringésbe, így várandósok és kismamák is nyugodt szívvel alkalmazhatják. Az oktenidin a jóddal ellentétben nincs negatív hatással a pajzsmirigy működésére.1 

•   Színtelen: Az octenisept® szín és illatanyag mentes, így nem hagy kellemetlen foltot a fehérneműn. 

Partner kezelése: A partner tünetmentesen is hordozhat kórokozókat, így a pár mindkét tagjának kezelésével csökkenthető a fertőzés kockázata.

Az applikátor július 1-től elérhető a patikákban.

A termék kizárólag az octenisept®külsőleges oldat kiegészítőjeként használható.

Mire használható?

Hüvelyi fertőzések kezelése. (Bakteriális, gombák, lipofil vírusok, illetve hepatitis B)