Smith & Nephew

2022.09.30


Az 1856-ban még családi vállalkozásként induló Smith and Nephew mára már több, mint 100 országban támogatja az egészségügyi szakembereket a mindennapi erőfeszítéseikben, abban, hogy betegeik életén könnyíthessenek, javíthassanak.

A folyamatos technológiai újításokkal olyan orvostechnikai eszközöket gyártanak, melyek segítségével a betegek újra teljes életet élhetnek, csökkenthetik, vagy akár meg is szüntethetik azokat az akadályokat, melyeket a betegségük okozott számukra.

Hiszen az egészségnél semmi sem fontosabb. Nincs annál ijesztőbb gondolat, minthogy valami történik szeretteinkkel, vagy akár a saját testünkkel, mely hátráltathatja életvitelünket. Mindemellett a rossz fizikai állapot kihatással van a mentális egészségünkre is, hiszen megakadályoz abban, hogy teljes erőbedobással azzal tudjunk foglalkozni, amivel igazán szeretnénk, azokkal, akiket igazán szeretünk. Az egészségügyi problémákkal előbb vagy utóbb, mindannyióknak szembe kell néznie, de van lehetőség arra, hogy könnyebben megküzdjünk vele!

Ezt a filozófiát szem előtt tartva a Smith and Nephew nap mint nap azon dolgozik, hogy olyan gyógyászati termékeket fejlesszen ki, melyekkel újra határtalanná tehetik a páciensek életét.

Az Allegro Kft. weboldalán számos Smith and Nephew kötszert megtalál, melyek kiválóan támogatják a felépülést, a regenerációt.

Ilyen például a népszerű, Opsite post-op Visible átlátszó sebtapasz is, mely friss műtéti sebekre tökéletesen alkalmazható. Egyedi méhsejtszerű hab sebpárnából és egy átlátszó védőfilm rétegből álló szigetkötszer. Profi kialakításának köszönhetően a méhsejtszerkezetű habpárnában a folyadék egyenletesen eloszlik, így a seb jól látható marad, nem kell a seb ellenőrzése miatt eltávolítani a kötszert. A kötszer védőfilm rétege pedig átjárhatatlan felületet képez a baktériumok, köztük az MRSA számára is, így sebét teljesen biztonságban tudhatja.

Az orvos technológia folyamatos fejlődésének köszönhetően ma már folyékony kötszerek is megtalálhatóak a piacon. Az Opsite sebfedő spray egy könnyen felvihető sebvédő filmkötszer, mely kis felszíni műtéti sebekre haszálható. Az Osite spary egy átlátszó filmréteget képez a seben, mely kiválóan szárad, vízálló, viszont átereszti a levegőt. Jól használható a gyakran mozgó ízületek területein, mint például a térdnél, vagy a könyökön.

Gyorsítsa és könnyítse meg felépülését Smith and Nephew kötszerekkel!

OPSITE◊ POST-OP VISIBLE

OPSITE◊ POST-OP VISIBLE

Az OPSITE◊ POST-OP VISIBLE vízhatlan, baktériumzáró kötszer a seb láthatóságát biztosító méhsejtszerű nedvszívó sebpárnával. A seb gyógyulása a kötszer eltávolítása nélkül is megfigyelhető. A nem megfelelő gyógyulásra utaló jelek gyorsan felfedezhetők a seb láthatóságát biztosító kötésen keresztül.

További információ...
OPSITE◊ POST-OP VISIBLE